about me, vol.2

(на русском после фото)
It’s been awhile since I did a little ‘about me’ blog post and I figured that I owe you guys a bit more info about me and my life than I gave you yet.
So, I was born and raised in Moscow, and the most of my life I’ve spent thinking that being a writer is my calling. Honestly, I still do. Sometimes. Not often.
I moved to NYC in January 2013 to get my MA., and 4 and a half years later, I still live here, I work full-time in Soho as social media manager and secretly dreaming about Spike.
I’m not really good at talking about myself, or opening up, or being friends. I am a firm believer in keeping my personal life personal, I have a cat Lia, and for now, my biggest goal is to feel comfortable with who I am, where I am with my life and to be more open to, you know, life.
I wish I could write more, but now I just don’t have time for that, and it frustrates me. I hope that one day I will move to Dublin or Seattle, and sometimes I just don’t want to get up in the morning.
Now it’s your turn! Tell me more about yourself, and what you want to read about on my blog next!
С тех пор, как я в последний раз писала о себе, прошло уже месяцев 10, так что я решила, что пора рассказать чуть больше подробностей о том, кто я и чем живу.
Я выросла в Москве, и, думаю, это сразу многое объясняет. Благодаря обществу, в котором я с детства вращалась, я прониклась твердой убежденностью, что мое призвание – быть писателем. Иногда я все еще так думаю.
В январе 2013-го я переехала жить в Нью Йорк – точнее, тогда я переехала, чтобы получить степень магистра. С тех пор прошло четыре с половиной года, а я все так же живу здесь, работаю в Сохо и иногда мечтаю о том, что ко мне заявится Спайк и мы с ним уйдем в ночь (здесь большой LOL).
Я не умею говорить о себе, никому не открываюсь и не умею дружить. Я твердо убеждена, что личная жизнь должна всегда быть только личной, у меня есть кошка Лия и на данный момент моя цель ощущать, что я живу в ладу с собой, с тем, какая моя жизнь сейчас – и вообще, научиться быть более открытой к жизни.
Я бы хотела больше писать, но сейчас на это нет времени. А еще я лелею мечту о переезде в Дублин или Сиэттл, и иногда мне не хочется вставать по утрам с постели.
Что ж, теперь ваша очередь: расскажите немного о себе и напишите, о чем бы вы хотели читать в моем блоге.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s